Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Мебели на Кредит > За къде е подходящ скринът и какво можем да съхраняваме в него

За къде е подходящ скринът и какво можем да съхраняваме в него

Някои мебели просто са създадени, за да правят живота ни по-хубав. Като например любимият за мнозина скрин за спалня, който намира отлично приложение във всеки дом и в почти всяка една стая. Не случайно се търси и купува толкова много от съвременния потребител – положителните му качества са не едно и две, те са десетки, което го превръща в топ мебел на всички времена! Подходящ е за спалня, подходящ е и за коридор, а това го прави още по-полезен интериорен компонент.

За кои помещения е подходящ скринът за спалня

Преди да ограничите употребата на скрина само до обзавеждането на спалнята, помислете къде другаде още той би бил полезен. Ето и някои добри варианта в случая:

  • детска стая – мястото по шкафовете в това помещение никога не е достатъчно, което прави присъствието на скрина за спалня дори задължително. С негова помощ всеки родител ще успее да постави ред и отлична организация в тази част от жилището, където освен естетика, се търси и висок комфорт;
  • хол – дневната е стаята, където си почиваме. Където ежедневно се отдаваме на приятни мигове в компанията на семейството, на ТВ вечери пред екрана, на забавни игри с децата и прочее. Освен удобен диван и красива холна секция, е необходимо да е налице и практичен шкаф, в който да съхраняваме различни по вид вещи. Скринът за спалня е супер решение в случая, на което си струва да се заложи;
  • коридор – тази зона често пъти бива подценявана, защото прекарваме най-малко време в нея. Какво обаче пропускаме? Обстановката в коридора ще ни посреща за „добре дошли“, както и ще ни изпраща на излизане от дома. Красотата и удобствата е хубаво да бъдат факт, което лесно би могло да се постигне чрез един модерен скрин с функционално разположение чекмеджета.

Комодите за спалня се превърнаха в задължителна за всеки дом мебел, от която не е желателно да се лишаваме. Те са с компактни размери, предлагат се във всевъзможни размери, дизайни и цветове, а достъпните им цени не затрудняват по никакъв начин потребителите.

Какви са неговите преимущества, разказват от Лени Стил

Думите никога не са достатъчни, когато става дума за мебели като скриновете за спалня. Ето защо са толкова харесван вид обзавеждане:

  1. имат сравнително малки размери – това на свой ред ги прави лесни за поставяне дори и в стаи с ограничена площ;
  2. практичността им е пословична – едва ли има друга такава мебел като комода, която да притежава толкова голяма функционалност. Това му качество го изстрелва право на първите места в класацията и го превръща в задължителен продукт от каталога на всеки магазин за жилищно обзавеждане;
  3. някои модели са изключително бюджетни – страхотна новина за търсещите евтини, но в същото време и качествени интериорни решения;
  4. подходящи са съхранение на всякакви видове вещи и принадлежности – в скрина за спалня можете да държите не само дрехи и бельо, но и много още други неща, като например домашен текстил, техника, документи и др.

Приложението на съвременния комод е всеобхватно. То е толкова голямо, че определено не е нужно да имаме конкретна причина, заради която да го купим.

С какъв дизайн да го изберем

Да открием комод с подходящ за нас дизайн не е особено трудна задача, защото модели има впечатляващо много! Без значение какъв е вашият вкус, ще успеете да откриете решение, което да го задоволи – пазарът предлага семпли решения, но и такива, които са силно провокативни и извън графата „стандартни“. 

В светли цветове, в по-тъмни, с чекмеджета, с шкафове, с отворени рафтове и с гланцови покрития – варианти има стотици, а вие трябва да заложите на един единствен! В онлайн магазин Лени Стил ще намерите категорично доказателство за това, че скриновете за спалня има множество „лица“, а това е чудесна новина за търсещите винаги голямо разнообразие от мебелни предложения.

 

Top