Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Интериорни Дизайнери > Четирикрилният гардероб – поредното интериорно изкушение, на което трудно може да се устои

Четирикрилният гардероб – поредното интериорно изкушение, на което трудно може да се устои

Имате нужда от нов гардероб. И искате този път той да е в пъти по-удобен от предишния! Тогава заложете на четирикрилните модели, с които няма как да сгрешите – те са удобни, те са модерни, те ще отговорят на всичките ви потребителски изисквания и дори ще ги задминат… В настоящата статия ще обсъдим по-подробно този вид мебел, която с времето се е превърнала в топ интериорен елемент, който всяка спалня „заслужава“.

Задължително удобство или разхищение са четирикрилните гардероби

Всеки си мечтае да има цяла стая-гардеробна, в която да прекарва дълго време в компанията на модата. Уви, малцина са онези, които имат привилегията да имат такова помещение в своя дом, но пък могат спокойно да изберат за своята спалня  четирикрилен гардероб. Той е напълно достатъчен, за да се постигне нагледна подредба на всички дрехи и други лични принадлежности, които използваме в ежедневието.

Предложенията за четирикрилни гардероби са доста, което е добре да го знаете предварително. Така ще бъдете напълно готови за уникалната селекция, която ви очаква по магазините – отделете повече време, за да разгледате и прецените всяко едно предложение, така че изборът ви да е безпогрешен.

Ако се чудите дали големият шкаф за дрехи е перфектният за вас избор, не се колебайте излишно, защото това е наистина точно така! Не гледайте на четирикрилния гардероб като излишна придобивка, а като на полагащия ви се комфорт, от който не бива да се лишавате. Имате ли достатъчно пространство в стаята за сън, заложете именно на този вид мебел. Купете я от магазин Лени Стил!

Какво ги прави толкова харесвани от потребителите

Не се чудете какво прави четирикрилните гардероби толкова харесвани, а просто погледнете фактите. Те сочат следното:

  • този вид мебели са най-доброто решение, ако имате много дрехи, които искате да са винаги удобно и прилежно подредени – колкото по-голям е дрешникът, толкова по-голям брой облекла и други лични вещи ще можете да поберете в него;
  • могат да се открият във впечатляващо много разновидности в стилово и цветово отношение – ако при двукрилните гардероби не се наблюдава особено голямо поле за изява в дизайнерски план,то при тези с 4 врати това съвсем не е така. Всеки купувач ще открие огромна селекция от предложения, върху която да размишлява – модели с огледало, с гланцираната повърхност, с външни чекмеджета, с плъзгащи се и стандартни врати и др.;
  • вътрешното пространство на четирикрилните гардероби е добре организирано – то може да бъде проектирано и от самите вас, ако сте се прели на варианта „мебели по поръчка“. При този вариант можете сами да решите как да изглежда будещият ви дрешник и доколко функционален да е той.

Една мебел трябва да е на първо място удобна. Дори и да е неземно красива, ако не е функционална, нейната естетика би се загубила напълно. Затова започнете първо от това, от практичността, а на второ място заложете на визията, която също трябва да ви допада.

Към какви критерии да се придържаме, за да стигнем до правилния за нас модел

Покупката на четирикрилен гардероб не бива да бъде емоционална, т.е. да я правите спонтанно. Правилният подход е да направите подробен анализ на предложенията по магазините, за да сте сигурни, че знаете какво е актуално, какви са цените, кои са магазините с най-разнообразен продуктов каталог и прочее.

За да извършите подобна „статистика“ трябва да отделите достатъчно време, така че да не пропуснете някоя добра оферта, която си е струвала вашето внимание. Дизайн, качество и цена – това са трите топ критерия, към които е хубаво да се придържате при избора на четирикрилен гардероб, който ще използвате години наред, а затова той трябва да е хубав.  

Подходящи ли са за по-малки спални

Големите дрешници са неоснователно причислявани към подходящите за по-просторни спални мебели. Това обаче не е съвсем така, защото по-важното е да им намерите правилното място, отколкото да се водите само по квадратурата, споделят от Лени Стил.

Top