Вие сте тук
Начало > Кухня > Тенденции в кухненското обзавеждане през 2019

Тенденции в кухненското обзавеждане през 2019

Здравейте, днес ще се фокусираме повече върху кухнята и тенденциите в обзавеждането и през тази година. Можете да разгледате още по темата идеи за кухни и кухненско обзавеждане .  А ако желаете можете да видите и нашите идеи за спални, идеи за секции и хол.

Та да се върнем на темата, какви ще са тенденциите през тази 2019 година в посока кухни?

1. Силно ярки цветове и наситени тонове, като всички големи производители на кухни, независимо дали ще са стандартни или модулни залагат най – вече на червеният цвят. Ето пример :

червена кухня

Можете да заложите и не нещо по – свежо като идея, но определено трябва да го комбинирате и с друг по-мек цвят, както е тук:

2. Осветлението – новата, стара иновация в кухненското обзавеждане. Тук по – скоро се залага на новият индустриален стил обзавеждане. Заложете на стоманата, независимо дали е нераждаваема или черна. Доста заведения заложиха на този стил и се отличават с т. наречените висящи крушки/лампиони. Те висят на дълга връв от самият таван на помещението и създават усещане за модерно и стилно обзавеждане.

3. Островът в кухнята – стил и изящност, не само практичност. Започва все повече да се търси красотата и стила, отколкото практичността.

4. Ефективно използване на свободните пространства в кухнята с цел добро съхраняване на посуда – тигани, тенджери и прочие. Навлизат все повече т.нар. пуш механизми без дръжки.

5. Модерен и стилен гръб на кухнята – все по-малко залагат на принт стъклата и повече на по минималистичните мозайки и смели цветове.

6. Нови технологии и джаджи. Тук няма да ви изненадаме, след смартфона, смарт колата, смарт часовникът идва времето и на смарт кухнята със смарт електроуреди, които сами готвят, сами знаят всички рецепти и могат да ви спасят винаги. Ще можете да задавате програми за печене, готвене, варене. Ще можете да настройвате температурата на стайното помещение с телефон и още много други предимства за феновете на новите технологии.

Това е от нас, пропуснахме ли нещо? Пишете в коментарите и не забравяте да споделяте.

Поздрави!

Top