Вие сте тук
Начало > Спалня > Новата вълна в спалните комплекти – Спални – италиански или ориенталски стил.

Новата вълна в спалните комплекти – Спални – италиански или ориенталски стил.

Първо да започнем от основното – Каква е разликата между спалня и спален комплект?

Спалнята може да е легло – единично или двойно (понякога ъглово, на два етажа и т.н.) с матрак и евентуално нощно шкафче. От там насетне вие и вашият вкус за гардероб, скрин, огледало и другите елементи, които са задължителни за една спалня.

Спалните комплекти са, както предполага името комплекти. Те съдържат всичко необходимо за една спалня от тоалетката до голямото легло. В последните години в България все повече се набляга на комплектите за спалня, отколкото на леглата, понеже е по – лесно, няма нужда и да съчетавате продукти от различни мебелни производители/търговци – поръчвате и сте готови.

След като вече си изяснихме що е то спален комплект, искаме да ви разкажем за новата мода в този жанр мебели, а именно спални комплекти – италиански и ориенталски стил. Ето снимка на една от най – продаваните такива спални, за да видите нейната красота и дизайн :

Защо хората избират тях? – Модерно излъчване, уникален дизайн, с фокус към най – дребният детайл. Има както по модернистични модели, така и такива с по консервативна визия, кое ще изберете зависи напълно от вас. Добро качество, достъпни цени и възможности за вземане на изплащане – лизинг. След закупуването на подобна спалня няма да има човек, който да не се очарова при влизането в спалянта, даже може малко да ви завиди J .

Къде можем да намерим италиански или ориенталски спални на достъпни цени? – онлайн магазините в България станаха повече от продуктите предлагани в тях. Само напишете мебели онлайн в търсачката и веднага ще бъдете залете от предложения. Кой точно онлайн магазин да изберете трудно можем да ви препоръчаме, но се ориентирайте към доказани онлайн магазини с добро реноме. Можете да се ориентирате по техните фенове във социалните мрежи и коментарите за тях в форумите. Ревютата на физическите им магазини също са доста полезни, да се прецени добре дали можете да се доверите на някой магазин за мебели.

Последното нещо, което искаме да ви споделим е да не се подвеждате и да залагате на големите вериги, доста често цените им са силно надути и преувеличени, все пак имате бюджет и трябва да се вместите в него при избора си на мебели за спалня – спални комплекти.

Поздрави.

Top