Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Мебели на Кредит > Изберете правилно вашите мебели

Изберете правилно вашите мебели

Повечето хора, не само в България, но и по света мислят, че когато закупят нещо, техника или мебел то ще им служи и ще е вечно. Разбира се, кой може да ги вини, въобще? В свят в който повечето неща са меко казано фалшиви или супер чупливи. Вие, като потребители имате право да сте критично настроени към всяка нова покупка. Това се отнася и за мебелите.

В България има доста мебелни фирми, доста големи вериги, производители и вносители. В последно време нашумяха в по-голяма степен т.нар. полско (полски мебели). Те са красиви, лесни за сглобяване и средно качество.

Друг ваш вариант са мебелите българско производство от малките български производители на мебели. Големите производители на мебели са в Русе, Добрич, Пловдив. По – малки има почти навсякъде.

Но как да изберем правилно, как да се ориентираме в цялото море от мебели, което ни залива в интернет и физическите магазини?

Отговорът може би няма да ви допадне, но до голяма степен можете да се ориентирате по цената. Друг критерии е ПДЧ-то с което са направени самите мебели, търсете по-дебело такова.

Ако говорим за мека мебел, където няма как да има ПДЧ (то важи само за корпусната мебел – маси, столове, секции, спали, легла) то тук има поддържаща дъска, която е добре да е по – дебела и дамаската, която трябва да е по – качествена и издръжлива. Друг момент с меката мебел е дунапрена и неговата дебелина, това ще определи дали вашият диван ще се „сплеска” след време.

Ако изберете евтини мебели, няма как да очаквате голямо качество, няма как да очаквате висока издръжливост през годините. Но как можете да си купите високо качество мебели, на добра цена, когато нямате финансовата възможност за това?

Използвайте опция кредит на изплащане – тази опция няма да натовари вашият бюджет и ще можете да заложите на по-качествени мебели за дома ви. Да има лихва, но ако уцелите подходящият момент, може да попаднете на честите промоции, колкото вземеш, толкова връщаш.

Това е нашият съвет и което е добре да направите в такава сложна ситуация.

Благодарим ви за вниманието.

Top