Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Нови Мебелни Фирми > Защо да обзаведем антрето с портманто?

Защо да обзаведем антрето с портманто?

Голямо портманто

Най-лесния начин да решиш проблема с разхвърляните обувки и връхни дрехи н коридора е да избереш портманто. Това са мебели, които не само се интегрират идеално в малки пространства, но що се отнася до това да реализират идеите ви за естетичност и то на доба цена наистина нямат равни. С портманто за антре Мебели АРЕНА разполагате с идеалната възможност да създадете онова невероятно удобно и функционално входно кътче, които излъчва гостоприемност, уют и комфорт. За колебаещите се към кой вариант обзавеждане да се фокусират ще изложим някои наистина практични съвети, които да приложат с цел оптимално да удовлетворят своите виждания и интереси за по-красив, по-уютен и подреден коридор.

Кое ги прави предпочитани?

Няма защо да изпадате в сложни схеми и да наемате интериорни дизайнери. Да, те ще ви свършат чудесна работа при организирането и оптимизирането на пространството, но до колко това би било ефективно и сигурно що се отнася до цената, която щ заплатите? И тъй като повечето потребители предпочитат да изберат такива идеи и решения, които са поносими като цена и са способни да задоволят предпочитанията им за естетично и елегантно оформен кът във входното антре то е очевидно, че си струва да се инвестира именно в портманто.

В обобщение споделяме, че колекцията от възможности и решения, които сайта АРЕНА представя в мебелния си каталог имат място и във вашия интериор, тъй като това са отлични идеи за:

 • Цялостно обзавеждане на антрето;
 • Гарантиране на необходимите елементи, които позволяват перфектно организиран входен кът;
 • Гарантирано качествени са;
 • Плащате символична цена;
 • Задоволявате потребността си от изискани и естетични интериорни решения;
 • Подобрявате значително условията в коридора;
 • Намирате с лекота обувки и всякакви други вещи, които са необходими за излизането ви навън.

Има не малко аргументи в полза на портмантата и заради техните отлични качества се оказва наистина добре и вие да ги изберете за да се насладите на едно удобно, красиво и подредено кътче.

За видовете в търговската мрежа

 портманто

И тук изобилието в асортимента от портманта изисква да приложите личните си принципи за красиво обзаведен коридор. Не всеки вид би бил адаптивен към вашия коридор и точно предвид тези обстоятелства е необходимо да се възползвате от такива опции и решения, които по технически показатели могат да създадат онова съвършенство, от което се нуждаете.

Видовете, които са изложени в каталого на магазина за мебели АРЕНА са:

 • Малки. Наистина са ефективни и спомагат за това да си гарантирате една невероятно уютна, комфортна и функционална атмосфера. Те са принципа за усвояване на пространството и улесняване на организацията дори в скромна квадратура;
 • Модулни. Определено заслужават внимание, тъй като са невероятно гъвкави и практични, идеални за клиенти с индивидуален подход за организиране и оптимизиране на пространството;
 • Големи. За да усвоите просторните входни зони има защо да изберете големи портманта. Те са способни да поберат голямо количество вещи.

Още интересни модели можете да намерите в сайта на търговеца. Те са практични и благоприятни за да оформят входното антре по начин, който ви допада.

Качествени показатели

Избирането на портманто е добре да се ръководи от всички онези фокусни точки, които са в състояние да подсигурят на домакинството ви идеални условия в коридора. Затова се възползвайте от онези продукти, които притежават следните качествени показатели:

 • Стабилност;
 • Здравина;
 • Функционалност;
 • Дълъг експлоатационен период;
 • Влагоиздръжливост на материала;
 • Устойчивост на ежедневна експлоатация и други.

Време е да вземете нещата в свои ръце като се възползвате от най-добрите и сигурни решения, които се характеризират с отлично качество и разумна цена. Най-хубавото е, че към момента в сайта на онлайн магазин за мебели АРЕНА са изложени огромен спектър от решения, които могат да задоволят високите ви претенции.

Top