Вие сте тук
Начало > Кухня > Насоки за бърз подбор на уреди за вграждане за новата кухня

Насоки за бърз подбор на уреди за вграждане за новата кухня

уреди за вгряждане

Всеки битов ремонт е осеян с не малко перипетии. За да се справим професионално и експертно онова, което ни води е личната мотивация и блян за неповторим и уютен дом. Безспорно има части от жилището ни, които изискват по-специално отношение, така че днес се впуснем към търсенето на комплексно и ефективно решаване на неволите, свързани с тяхното оборудване и усъвършенстване. И така… кухнята е сред местата, при които планирането на всеки детайл трябва да върви комбинативно. Това означава, че още при избирането на мебелите, дизайна и дори цвета на елементите или модулите трябва да бъдем готови и с избора на уреди. А всъщност това  емисия, която може да се окаже доста сложна за разрешаване.

Уредите в кухнята – как се избират

Правилото гласи, че когато кухнята е малка е препоръчително уредите да бъдат вградени. При големите кухненски пространства това също е фактор, особено ако държите на онази съвременна гладкост и подреденост. Свободностоящите уреди днес почти не се търсят, тъй като онова не само, че заемат твърде много пространство, но и от гледна точка на новаторство не са толкова стилни и елегантни. Така, че първата стъпка към избора на нови уреди е направена, защото едва ли имате нужда от убеждаване, че новите уреди в кухнята трябва да бъдат на всяка цена вградени.

Следва да се направи списък с видовете основни уреди, които ще ползваме ежедневно и държим да бъдат дискретно настанили се в кухненските шкафове. А без какво не може една добре оборудвана съвременна кухня? Като изключим дребната бяла техника като миксери, кафеварки, фритюрници има не малко други помощници, на които разчитаме за да получим оптимална доза удовлетвореност по отношение на бързина и краен резултат. Така, че ето ги и тях:

 • Хладилник

Най-много място заема точно този елемент и когато сме изправени пред предизвикателството да изберем подходящ е добре уреда да бъде освен с хладилна част така и с фризер;

 • Фурна

Особено важен уред, който се грижи за здравословното и вкусно приготвяне на храната. Задължително е и фурната да бъде вградена, тъй като също е от уредите, които заема повечко място;

 • Миялна машина

Накъде без съдомиялна? Кой ще мие съдовете, ако ли не точно този верен домашен помощник?;

плот
 • Плот

Котлоните за вграждане са детайла, който придава съвършената гладкост на работния плот. Със сигурност няма да пропуснете и вие да изберете такъв, който да бъде добавен към арсенала от кухненски пособия;

 • Микровълновата

Независимо, че е от онези уреди, чиито габарити неса фрапиращи то поради това, че търсим гладкостта и пълната идилия в кухнята няма как да пропуснем и този също не маловажен компонент;

 • Аспиратор/абсорбатор

Освежаването на въздуха, аспирирането на пари и мазнини поддържа кухненската зона приятна и чиста. Разбира се, че този детайл от оборудването също е с възможност за вграждане и то на доста различни места – плот, таван, шкаф.

До тук добре! Сега идва момента да бъдат избрани марките, моделите, размерите, техническите характеристики на тези основни вградени уреди. И тук вече настъпва хаоса, защото многообразието е толкова голямо, че човек трябва да се запознае с абсолютно всичко на пазара за да успее да избере правилните.

Комплект уреди – решението на вашите неволи

Пълен комплект уреди за вграждане е предложението на все повече търговци, които предлагат битова техника. Несъмнено това е едно от улесненията, от които всеки би могъл да се възползва. Удобно е, защото реално абсолютно всички уреди, които изброихме по-горе в първата част на публикацията са включени в комплекта. Няма нужда да се тревожите дали няма да допуснете грешка, защото опитни специалисти са комбинирали различните електроуреди така, че наистина да ни осигурят онази нужна, потребна и висококачествена компилация от елементи, с които ежедневно ще боравим.

комплект

Ето няколко конкретни причини, поради които е добре да си изберете точно такъв пълен комплект от уреди за вграждане:

 • Получавате всичко в комплект;
 • Не се налага да губите време в анализи и търсене на мнения по отношение на всеки отделен уред;
 • Спестявате пари, тъй като офертата е комплексна и това означава доста добра отстъпка, която обикновено е поне от около 20 %;
 • Комбинирането на уредите е съобразено с пропорциите на кухненските зони – за малки боксове, за просторни кухни или да такива, които са от типа стандартни;
 • Спестявате време, което можете да инвестирате в по-полезни дейности (разходки, реализиране на кулинарни идеи и т.нат).

С две думи пълния комплект о уреди за вграждане ще решили доста неволи, с които със сигурност щяхте да се сблъскате, ако бяхте се заели да събирате елементите за събирането на пъзела поотделно. За една хармонично организирана и оборудвана кухня не пропускайте да се възползвате от онези неповторими идеи, които специално за хората ценящи времето и парите си днес ни представят водещи търговци.

О, да! И най-голямото предимство е в това, че избирате, поръчвате и плащате онлайн! Ето това се казва светкавичен избор на пълен комплект уреди за вграждане за новата Ви кухня!

Top