Вие сте тук
Начало > Спалня > Как да си изберем качествен и удобен матрак

Как да си изберем качествен и удобен матрак

удобен матрак

Процента клиенти, който не прави разлика между качествен и удобен матрак е доста голям. Това, което е важно да подчертаем е, че когато се касае за комфорт, който да изпитаме то определено се търси онази идеална възможност, от която собственото ни тяло да бъде облагодетелствано и да изпита истинска наслада. Но не винаги идеалния и безупречно качествен луксозен модел би могъл да ни предостави това невероятно усещане, тъй като персонализирането на спалния кът е от значение за постигнем най-добри и оптимално удачни резултати. Удобни Матраци – Каталог 2022 Мебели АРЕНА е на ваше разположение за да можете да изберете точния вид за организация на вашето комфортно легло.

За пълноценна почивка

Качествения вариант, който гарантира осигуряване на уют и удобство е в състояние да промени начина ни на живот. Когато получавате най-доброто тялото ви може да изпита нещо повече от мекота и нежност. С добрия модел си осигурявате оптимална грижа, която напълно да удовлетвори вашите индивидуални предпочитания.

За безпрецедентна почивка, подобряване качеството на сън и пълноценен отдих новия продукт, който имате намерение да изберете е необходимо да притежава най-добрите технически особености като:

 • Правилни размери;
 • Оптимална височина;
 • Твърдост според желанията ви;
 • Товароносимост;
 • Екстри – бамбукови влакна, антиалгенен състав, антиакарни елементи и други.

Всичко това не просто ще ви осигури здравословна и уютна среда, а напълно ще дефинира усещането за спокойствие и пълноценно изживяване.

По-високи = по-удобни

матрак

Както можете да забележите в колекцията на магазин Мебели Арена ви очаква богат спектър от многообразни решения. Това, което прави впечатление е, че има продукти не само с различна дължина и ширина, а се отличават и по височината си. Средната височина за качествен матрак стартира от 18 см, но според вас дали това е равносилно на гарантирано удобство, което да изпитате?

Всъщност максимата, че колкото по-висок то толкова по-удобен е един матрак е в основата на това да си осигурите усещане за комфорт и то от най-високо ниво. Със сигурност идеята за подобряване на спалната зона е достатъчно мотивираща за да се запознаете с предложените възможности, на е практика търговци да насочват вниманието на клиентите си към онези предложения, които са по-високи и могат да гарантират:

 • Добра товароносимост;
 • Усещане за стабилност;
 • Добра износоустойчивост на изделието;
 • Дълголетие;
 • Комфорт, независимо от позата на спане, която ви е любима.

Има значение какъв е състава на матрака, който участва в постигането на съответната височина. Препоръчително е да има и такъв, който да осигури абсорбиране на влагата и повишаване на приветливостта. Така определено ще изпитате много повече удобство и комфорт за да достигнете най-високо ниво за постигането на пълноценно изживяване.

Твърдост

Характерна особеност при осигуряване на максимално удобство по време на сън и почивка е да се инвестира в такъв матрак, който е с твърдост, която да пасне на тялото ви като усещане. На пазара както и в каталог 2022 на магазин Мебели Арена ви очаква богат асортимент от идеи, които са изключително атрактивни като оферти, а наред с това биха ви осигурили максимално усещане за уют и комфорт.

Твърдостта на матрака може да се определи като:

 • Ортопедичен. Това са най-твърдите матраци, които са подходящи за хора, които страдат от болки или хронични заболявания на опорно-двигателната система;
 • Ергономични. Свързани с най-високо ниво на мекота и представят на вниманието ни безпрецедентно усещане за удобство;
 • Анатомични. Това са модели със средна твърдост и се дефинират още като универсални. Подходящи за хора в различна възраст и със сигурност са в състояние да допринесат за оптималния ви комфорт и здравословен сън.

Не се колебайте да се запознаете с решенията, предоставени от магазин Арена в каталог 2022, в който присъстват най-добрите решения на отлична цена.

Top