Вие сте тук
Начало > Баня > Плочките за баня – на какво да акцентирате при избор

Плочките за баня – на какво да акцентирате при избор

плочки

Ремонта на банята може да предизвика доста главоболия и тревоги.  За да се насладите на интериор, който определено може да ви вдъхнови и да ви накара да се почувствате по-добре е важно да се обърне внимание дори на дребния детайл. Но най-съществен се оказва правилния подбор на плочки за баня, от които зависи цялостната визия и гаранцията за удобство.

Насоки за избиране на плочки за баня

Има куп особености, които са решаващи за това да сте удовлетворени от избраните нови плочки за баня. Нуждите на всеки клиент се сформиран на база неговите очаквания спрямо тенденции, условия, удобство, лекота при поддръжка. Така, че въобще не е кратък списъка, който е необходимо да следвате. А за ваше удобство днес представяме кратки насоки, които безспорно ще бъдат полезни при вземане на решение, което да е оптимално правилно:

Баня
  • Съсредоточете се върху такива производители, които имат утвърдени позиции на пазара и се ползват с много добър рейтинг. Има производители от Италия, Турция и България, които се ползват с положително отношение и клиентите има защо да ги избират;
  • Определете размерите на плочките за баня. Ще се изненадате какъв огромен избор се предлагат от най-миниатюрни, които буквално се монтират с пинцети до големи, които с две, три плочки можете да оформите под или цяла стена;
  • Дизайн. Океана от предложения тук наистина е необятен – гладки, релефни, с фото елементи, гланцирани, матирани, с богат избор от цветове. Много внимателно помислете кои от вариантите биха били оптимално подходящи за вашето интериорно виждане;
  • Материал. Много от клиентите смятат, че плочките за баня се изработват от един материал, а всъщност тенденциите, които се предлагат на пазара наистина са доста, което показва, че има плочки, които отговарят на различни качествени показатели и характеристики.

Едва, когато се запознаете с до тук изброените тенденции това би ви дало някакви правилни насоки за това какви са тенденциите на пазара и какво ви се предоставя като избор.

Съвета на специалистите е да не търсите само и единствено ефект, а също така да подходите стратегически, тъй като наред с някои естетични акценти не са за подценяване и начините на поддръжка на плочките. Предвид почти постоянната влага, на която ще бъдат подложени това, което е важно да се отбележи е, че практичната домакиня би избрала плочки, по които не си личат петна, почистват се лесно и не изискват намесата на някакви специални препарати и уреди. Онлайн магазин keranova.org предлага на вниманието ви богат асортимент от плочки за баня на атрактивни цени.

Top