Вие сте тук
Начало > Всекидневна > Защо е необходимо да перем дивана често

Защо е необходимо да перем дивана често

Меката мебел, която имаме у дома, ни носи усещане за комфорт и удобство. Но наред с нейните ползи, трябва да се фокусираме и върху редовното й почистване, което не търпи отлагане, което често пъти е трудно за извършване, също както и което е доста по-сложно, отколкото си мислите…

Но как да оставим дивана мръсен

Пране на мека мебел
пране на диван

Ами никак! В никакъв случай не правете тази грешка, защото това ще бъде единствено и само за Ваша сметка. Повече няма да можете да се наслаждавате на сто процентов комфорт в хола, няма да можете да усетите мекотата на дивана си с пълна сила, а когато Ви дойдат хора на гости, ще се срамувате от състоянието на меката мебел… Нужно ли е всичко това?

Истината е, че много хора нямат никакво време да се занимават с каквото и да е домашно почистване, като това ги принуждава да прехвърлят този ангажимент на някой друг… Но кой ще бъде този, който с усмивка на лице ще хване парцала и прахосмукачката, за да свърши не коя да е, а Вашата работа. Професионалната фирма за почистване, разбира се! Нейната задача е именно тази – да Ви осигури нужните удобства и комфорт, а Вие просто да се радвате на свободното си време и перфектно чистия си диван.

Стъпки при почистване на дивана

Домашния Офис, Бележника, Начало, Диван, Канапе
хол

Едно обикновено „запиране“ на дивана не е достатъчно. За да го видим в най-добия му вид, трябва да направим нещо много повече – да го почистим и освежим в дълбочина… Само по този начин той ще изглежда досущ като нов, а удоволствието от неговата ежедневна употреба ще се превърне в истинска наслада за сетивата. Не пропускайте този момент!

Преди да се заемете с щателното почистване на меката мебел у дома, запомнете едно: това начинание не е за всекиго. То е свързано с много време и усилия, а за целта трябва да разполагате и с нужните почистващи препарати. Проверихте ли вече в шкафа?

В случай, че сте решили да се доверите изцяло на професионалната почистваща фирма, стъпките при прането на дивана ще бъдат следните:

  • Оглед на конкретната мебел;
  • Третиране на упоритите петна;
  • Цялостно пране на дивана/фотьойла/канапето посредством пара;
  • Екстракция на водата;
  • Ароматизиране.

И сами разбирате, че тази процедура не е особено лесна, особено ако диванът в хола или кухнята е с по-големи размери и се нуждае от щателно почистване, което може да Ви отнеме дори и дни. Но кой има толкова много време, което да инвестира в поддържането на хигиената у дома? Може би домакините, които по цял ден си стоят у дома, отглеждайки децата си, но дори и те не винаги успяват да насмогнат с купищата ангажименти за отмятане, че да се вживеят в ролята на професионални чистачи. По-добре заложете на сигурното и се обадете още сега на

„Мистър Клийн“ – професионално почистване на домове и офиси

Стол, Мебели, На Закрито, Интериорен Дизайн, Стая
пране на диван

Тази за фирма за пране на дивани (а и не само) може да бъде наистина чудесен избор за всички онези, които не само, че нямат много време да се занимават с чистотата у дома, ами и които не държат изобщо да го правят, тъй като намират подобен вид занимание за напълно излишно… Та защо ни е да се трудим над петната по дивана (наместо да излезем навън), след като има фирми като „Мистър Клийн“, които с радост ще се отзоват на апела ни да дойдат вкъщи, за да бъде премахната и последната прашинка мръсотия!

Запомнете – удоволствието цена няма, затова си го доставете в нужните количества, без да жалите средства и сили. Те напълно ще се заслужават, а диванът Ви ще бъде по-чист от всякога, също както и:

  • С много по-ярки цветове;
  • Ароматизиран;
  • Дълбоко освежен;
  • Изглеждащ като нов.

Наместо да си купувате нова мека мебел, се погрижете за старата, която просто се нуждае от адекватно почистване. Само това Ви е нужно, за да се насладите на сто процентов комфорт у дома. И то по всяко едно време на денонощието!

Top