Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Пране на матраци с подръчни материали – начинание с неясен край

Пране на матраци с подръчни материали – начинание с неясен край

Домашното почистване е занимание, което се състои в извършването на редица процедури, които имат за цел да освежат жилището, правейки го да изглежда чисто, приветливо и уютно. Всяка домакиня знае колко труд и усилия се изискват, за да бъде даден имот винаги в изправен вид, от гледна точка на неговата висока хигиена и правилна дезинфекция.

Необходимо е поне веднъж седмично да обръщаме внимание на чистотата в дома си, стараейки се да я поддържаме винаги на много високо ниво. Но ако нямаме никакво време да се захващаме с подобни досадни начинания, винаги можем да се обърнем за помощ към някоя професионална фирма за почистване на домове. По този начин не само ще си спестим ценно време, ами и най-накрая ще видим дома си в целия му блясък!

Вие знаете какво, но ние знаем как

Тоалетна, Loo, Розов, Кърпа, Килим, Смешно, Сладък
чиста тоалетна

На всеки му е ясно, че професионалното почистване е далеч по-ефективно и резултатно от което и да било друго. Няма нужда да Ви изреждаме неговите ползи, защото и сами знаете много добре какви са точно те. И все пак:

 • Бързи резултати;
 • Постигане на сто процентова чистота;
 • Максимална дезинфекция;
 • Повече свободно време за обитателите на имота.

Дотук добре. Стана ясно какво ще Ви даде професионалното почистване, но знаете ли къде точно да отидете, за да успеете да се възползвате и от ниски цени? А всеки иска да попадне на ниски цени. Но успява ли?

Почистването на матрака – много важна процедура, която трябва да бъде започната и завършена както трябва

В повечето случаи си купуваме скъп матрак, защото всички знаем колко е важно да имаме под тялото си стабилна основа, която да ни дава и основание за непробуден и сладък сън. Качественият матрак е нещото, от което никое семейство не бива да се лишава, защото с негова помощ дори можем да се отървем и от досадните болки в гърба, врата и кръста, които често пъти възникват в резултат на некачествения матрак, който използваме всяка нощ.

В случай, че вече напълно сте осъзнали това и дори съжалявате, че по-рано не сте подменили неудобния си матрак с ортопедичен и такъв от най-висок клас, то значи идва ред на неговата поддръжка, която се състои в редовното му почистване и освежаване. Разберете повече за пране на матраци софия от „Клийн Хелп“ и резервирайте този вид услуга още сега! Няма никакъв смисъл да отлагате освежаването на матрака в спалнята за по-нататък, за лятото, или за догодина… Вие имате нужда от него сега, а професионалната фирма за почистване ще Ви го осигури и то на добра цена!

Редно е редовно да почистваме матрака, поради следните няколко причини:

 • Доброто ни здраве;
 • Наличието на свежест и комфорт по време на сън;
 • Усещането за уют и удобства през всяка една част от деня.

А по въпроса в какво точно се състои прането на матрак, останете с нас и ще разберете!

Стъпки при прането на матраци

Преди всичко искаме да кажем, че не е никак добра идея да се наемате да почиствате матрака собственоръчно. Това не само няма да завърши добре (защото повечето от нас не разполагат с къща и двор), ами и е много вероятно да влошите нещата още повече, съсипвайки до неузнаваемост иначе скъпия матрак! По-добре заложете на сигурния начин да видите матрака си досущ като нов, доверявайки се на най-добрите – „Клийн Хелп“ град София. Екипът от професионалисти ще извърши за Вас перфектното пране на матрак/матраци, състоящо се в следните няколко стъпки:

 • Оглед и подготовка на матрака;
 • Третиране на упоритите петна със специални препарати;
 • Основно почистване на матрака с помощта на професионално оборудване;
 • Екстракция на влагата и освежаване на тъканите.

И това е то! Няма да Ви се налага нито сами да се занимавате с подобна почистваща процедура, нито да чакате матрака да изсъхне напълно, за да го вкарате отново в употреба. И всичко това на една супер изгодна цена!

Top