Вие сте тук
Начало > Всекидневна > Разнообразие от секции ви очакват в магазин Арена

Разнообразие от секции ви очакват в магазин Арена

модулна секция

Евтини и многофункционални секции за хол и всекидневна се предлагат в платформата на магазин Арена. Широкия спектър от решения ни карат да се замислим върху това как да изберем онази, която напълно да ни подхожда и да ни представи все повече и повече възможности за подобряване на обстановката. Като цяло това са елементи, които са типични за гостните стаи, тъй като се използват като помощен елемент, върху който поставяме различни устройства – телевизор, система за домашно кино, рутер и други приемници. Наред с тези роли е важно да се подходи детайлно с подбора и да се изберат такива мебели, които са приспособими към дизайна и интериорната концепция. Затова предлаганите о колекцията секции Арена са фокусирани към едно завидно многообразие, от което безспорно ще можете да изберете вариант, който е персонално адаптивен към зоната за почивка и канене на гости.

Практични и адаптивни

Когато се налага да обособите кътче за приятно прекарване на свободното си време то безспорно се сещате за удобен диван. Меката мебел е типичен холен елемент, без който не бихме постигнали желания комфорт в пространството. За да се достигне още по-висок ниво на пълноценност в обзавеждането това, което е важно да отбележим е, че е необходимо да се инвестира и в секция.

Арена разполагат с богат асортимент от практични и адаптивни модели. А това се оказват най-главните приоритети, които са ключови за почитателите на домашния уют. Предвид съществения принос на секцията в хола като организатор и декоратор е редно да се фокусираме върху онези тенденции, които действително успяват да се приспособят с лекота в пространството.

Добре е да бъдат практични, защото:

  • Нужно е място за техниката;
  • Важно е да имат шкафчета за прибиране на документи;
  • Необходимо е да са добре оформени и разчупени с различни рафтове, етажерки и лед осветление.

Адаптацията е необходимост особено при зоните, които не се отличават с кой знае какви големи площи и често домакинствата инвестират в мини модел, който намира своето местенце без да се налагат размествания на останалите мебели.

Видове от каталога на Арена

Независимо, че повечето от вариантите могат да бъдат определени като практични и функционални то те се различават по някои специфични принципи, касаещи тяхната изработка. Арена ни представят няколко типа холни мебели:

Модулна секция
  • Суб секции

Това са така известните сред клиентите готови решения. Отличават се с ниската си цена и стандартно производство п еталон. Много удобни решения, тъй като действително с тях човек си осигурява бързо и цялостно организиране на пространството без да има нужда от някаква креативност или специални умения на клиентите;

  • Модули

Интересна версия, с която ще можете да си осигурите бързо и ефективно обзавеждане. Това, което е нужно да имате предвид при този тип секции е, че избирате само онези модули, които са приложими в пространството. Освен това така конфигурирате не само системата от елементи, а и цената, която ще заплатите. Определено това е доста по-гъвкавия вариант в сравнение със суб секциите, тъй като сами определят местоположението на отделните модули;

  • Многофункционални

Това са отново вид готови секции, които обаче не са приложими само в холни зони. При тях хубавото е това, че са с малки размери и в дизайн, който им позволява да бъдат използвани в офиси, кабинети, детски стаи, спални и други;

  • Поръчка

Определяме ги като най-скъпите, защото са мебели, които напълно отговарят на персоналните данни на пространството, а освен това и на личните ни приоритети. Те са с уникален дизайн, неповторими, стилни, елегантни и приспособими само и единствено във вашия хол.

От Арена са в готовност да изпълнят вашите желания за секции, които са в състояние да ви гарантират приятна и уютна среда в дома или работното пространство.

Top