Вие сте тук
Начало > Баня > Как да превърнем банята в очарователна и подредена зона

Как да превърнем банята в очарователна и подредена зона

баня

Чистотата е въпрос на навици и съвременния човек не си позволява да пропусне ежедневния си душ преди излизане или след прибиране от работа. За осигуряване на удобна и благоприятна обстановка, свързана с тези ни действия очевидно се нуждаем от санитарна зона. Ако преди години банята се е намирала извън жилищната площ, някъде на двора в пригодено примитивно пространство то днес комфорта, който ни предоставят съвременните имоти и просто невероятен. Интересно е и това, че санитарната зона е също толкова елегантно и модерно организирана с цел да се постигне оптимално улесняване на навиците ни.  Зависимост от спецификата на помещението както и основните предпочитания на домакинството зоната за къпане може да бъде конфигурирана така, че да ни удовлетвори напълно. Следва да представим Каталог АРЕНА 2021 Паравани за баня като акцента е олекотяването на санитарния интериор и превръщането му в едно иновативно съвременно решение за поддържане на лична хигиена.

Да превърнем банята в зона за релакс с уникални паравани

Възможностите за ограничаване на влагата в банята са не малко. Това, което е важно да отбележим е, че действително когато търсим оптимизиране на пространството, когато банята е в едно помещение с тоалетната е необходимо да се постигне оптимална организация. Супер креативни вани, джакузита или хидромасажни душ панели са в основата на това да успеем да организираме такъв тип пространство, в което да изпитаме пълна наслада.

Преградна система за баня

Но не винаги банята за къпане е достатъчно голяма, че да можем да постигнем оптимални резултати, отговарящи на нашите очаквания. Затова има много ефирни и елегантни решения, с които успяваме да удовлетворим своите претенции и желания. Душ кабините и параваните през последното десетилетие се превърнаха в емблема на съвременно организираната баня, тъй като те създават една ограничителна рамка, но в никакъв случай не са компромисен вариант. Невероятно естетична и уникална ще бъде зоната за къпане с параваните и душ кабините от каталог 2021 на магазин Арена, защото:

 • Моделите са изключително олекотени;
 • Невероятно функционални и естетични;
 • Удобни за използване;
 • Ефективни за ограничаването на влагата в останалата част на помещението;
 • Лесни за поддържка и почистване.

Смисъла от използване на такива съвременни решения е в това да се оптимизира и улесни максимално удобството ни по време на ежедневното използване на зоната за къпане.

Отличителни характеристики на новите паравани от каталог 2021

В своята виртуална платформа магазин Арена ни представя богат асортимент от различни версии на преградни паравани и душ предложения. Това, което е важно да отбележим е, че наистина получаваме най-добра възможност, защото характерните качества на продуктите са:

 • Изключителна здравина на материала, който е закален и няма риск от счупване;
 • Влагоустойчиви и антикорозиращи метални лайсни или механизми в случай, че такива са предвидени;
 • Хромирани елементи, които допринасят за повишаване на естетиката в интериора;
 • Максимално опростени механизми при моделите с плъзгащи се врати;
 • Лесен монтаж съобразно спецификата на санитарната зона и възможностите за изолиране на влагата в зоната на тоалетната чиния;
 • Опционален избор на душ корито в случай, че предпочитате такъв вариант.

Всъщност са много интересни и разнообразни тенденциите, които днес представят от виртуалната платформа Арена. Новия каталог е изпълнен с иновативни идеи и клиентите могат да изберат измежду тонирани, полупрозрачни или принт стъкла за новия си параван. Създайте своята приятна атмосфера и се насладете на персонален комфорт и удивително удобство, защото чистотата не е каприз, а грижа за нашето здраве. А когато имате на разположение свръх стилна и елегантна баня, то удоволствието да я използвате определено е на високо ниво.

Доверете са на качеството и проверените продукти от категорията за да постигнете феноменален резултат. Попълнете липсите в банята с избор от дебютните предложения, които ви очакват в каталога на магазин Арена.

Top